Diensten


Diensten:

Opruimcoaching sessies bij u thuis
Zie pagina's werkwijze en tarieven.

Opruimcoaching sessies bij uw werkplek
Zie pagina's werkwijze en tarieven. 

Opruimcoaching sessies online (privé of zakelijk)
Zie pagina's werkwijze en tarieven. 


Extra's

Administratie organiseren
Tijdens het opruimproject is het mogelijk dat we stuiten op een chaos in uw administratie. Hier wil ik u ook mee helpen door het samen te organiseren in mappen en ordners etc. Samen kunnen we een systeem bedenken hoe u uw administratie voortaan op orde kunt houden.

(Ik ben geen administratief medewerkster, dus voor diepgaande vragen over je administratie kunt u het beste uw boekhouder inschakelen.)

Uitgaven verminderen
Ik geef ook graag tips hoe u geld kunt besparen. Hiervoor hebt u wel eerst overzicht nodig in uw administratie. Het is belangrijk om uw inkomsten en uitgaven goed bij te houden, zelfs daardoor kunt u al geld besparen. U ziet dan namelijk hoeveel u eigenlijk uitgeeft zonder dat u het doorhebt. Dat geeft vaak een bewustzijn waardoor u beter nadenkt voordat u iets koopt. Ook door uzelf gewoonten aan te leren om minder spullen te kopen bespaart u natuurlijk geld. 

Digitale documenten/afbeeldingen organiseren
Nu bijna alles digitaal gaat, is er een enorme stroom van e-mails, foto's en documenten die we dagelijks ontvangen. Misschien wordt u hier wel door overweldigd. Het kan moeilijk zijn om hier overzicht in te krijgen. Hier help ik u graag mee.