Diensten


Diensten:

Opruimcoaching sessies bij je thuis
Zie pagina's werkwijze en tarieven.

Opruimcoaching sessies bij je werkplek
Zie pagina's werkwijze en tarieven. 

Opruimcoaching sessies online (privé of zakelijk)
Zie pagina's werkwijze en tarieven. 


Extra's

Administratie organiseren
Tijdens het opruimproject is het mogelijk dat we stuiten op een chaos in je administratie. Hier wil ik je ook mee helpen door het samen te organiseren in mappen en ordners etc. Samen kunnen we een systeem bedenken hoe jij je administratie voortaan op orde kunt houden.

(Ik ben geen administratief medewerkster, dus voor diepgaande vragen over je administratie kun je het beste je boekhouder inschakelen.)

Uitgaven verminderen
Ik geef ook graag tips hoe je geld kunt besparen. Hiervoor heb je wel eerst overzicht nodig in je administratie. Het is belangrijk om je inkomsten en uitgaven goed bij te houden, zelfs daardoor kun je al geld besparen. Je ziet dan namelijk hoeveel je eigenlijk uitgeeft zonder dat je het doorhebt. Dat geeft vaak een bewustzijn waardoor je beter nadenkt voordat je iets koopt. Ook door jezelf gewoonten aan te leren om minder spullen te kopen bespaar je natuurlijk geld. 

Digitale documenten/afbeeldingen organiseren
Nu bijna alles digitaal gaat, is er een enorme stroom van e-mails, foto's en documenten die we dagelijks ontvangen. Misschien word je hier wel door overweldigd. Het kan moeilijk zijn om hier overzicht in te krijgen. Hier help ik je graag mee.